Vores blomstermark

Langt størstedelen af de blomster, der sælges i Danmark er importeret fra steder i verden, hvor de sætter et massivt negativt fodaftryk både miljømæssigt og socialt.

Vildevioler er blandt de første i Danmark til at kunne levere Ø-mærkede lokaltdyrkede blomster. Det betyder blandt andet ingen brug af sprøjtemidler, kunstgødning og opvarmede drivhuse. Blomsterne dyrkes på den mest skånsomme måde for naturen, og marken bidrager til en høj grad af biodiversitet ved at tiltrække sommerfugle, insekter og bier, som lever af de mange blomster. En høj grad af biodiversitet er også en god måde at undgå plantesygdomme.

Da vores blomster er dyrket på friland og kun skal transporteres en kort vej til vores kunder i nærområdet, er de et klimavenligt alternativ til traditionelt producerede blomster, som ofte transporteres tusindvis af kilometer, før de lander i vores stuer. Samtidig holder blomsterne også længe i vasen, fordi de er plukket og leveret samme dag.

Naturen som inspiration

Vi elsker at være i naturen, som bringer os sjælefred og inspiration. Derfor bruger vi også gerne materialer fra naturområderne omkring os i vores binderi. Vi er vilde med vilde blomster og bruger desuden gerne grene og græsser i vores buketter og dekorationer.

Vi følger altid årstidernes gang, og bliver hele tiden bedre til at udnytte det potentiale, som de enkelte måneder bringer. Og nej, der er ikke så mange blomster i januar, men til gengæld er der mange nuancer af grønt, og nogen gange er det mest simple også det smukkeste. Og så glæder man sig desto mere til sommerens farveorgie.

Når vi arbejder med buketter forsøger vi at give de enkelte blomster luft, så de kan udfolde sig som de dronninger, de er. Vi søger et udtryk som er let, naturligt og lækkert selvfølgelig.

Indkøbte blomster

Vi dyrker løgplanter (tulipaner og narcisser), stauder (flerårige planter) og sommerblomster på vores marker. De fleste af vores planter blomster i perioden april-oktober, som også er vores højsæson for bryllupper og fest. I november-marts arbejder vi blandt andet med med tørrede blomster, kranse, stedsegrønt og juledekorationer.

Vi ønsker dog også at kunne levere friske blomster til bryllupper, buketter og dekorationer udenfor vores egen blomster-sæson, og til det brug indkøber vi markedets mest bæredygtige blomster. Vi leder kontinuerligt efter de bedste alternativer på markedet, så du som forbruger kan være tryg ved, at vi er det mest bæredygtige blomstervalg året rundt.

Vildevioler IVS - Pergolavej 17 - 2830 Virum - CVR: 37150169 - Telefon: 42727064 - Email: info@@vildevioler.dk | Salgsbetingelser 2017