Polterabend

Til polterabends kan vi byde jer velkomne på Stengården eller komme til jer med vores blomster og udstyr. Vi kan for eksempel lære jer at binde fine kranse til håret, som I kan have med jer resten af dagen. Det koster 275 kr/person – dog min. 2500 kr for en privat workshop

Kontakt os her for mere information.

Kom med til Workshop

Vi afholder løbende workshops i blomsterbinding, kranseteknik mv. Vi afholder både kurser på Østergro på Østerbro (datoer for disse kommer senere), og på Stengården, som er en økologisk gård og cafe.

Kurserne på Stengården varer typisk 19-21:30, så der er tid til kaffe, kage og blomstersnak. Og så får man naturligvis sine økologiske buketter/kranse med hjem.

Vi sørger for blomster, materialer, undervisning, og du skal bare tage gåpåmod og godt humør med.

Det koster 450 kr at være med og tilmelding samt betaling skal ske i webshoppen.

I 2018 har vi følgende kurser på Stengården:

Blomsterbinding – BEGYNDER 23. aug

på grund af stor efterspørgsel har vi oprettet et ekstra begynderkursus d.23.august parallelt med kurset for øvede. På bindingskurset for begyndere introducere vi deltagerne til binding af buketter. Vi gennemgår bl.a. farveteori, bindingsteknik og materialevalg – og alle får en smuk buket med hjem. Vi går også en tur i marken, hvor alle får mulighed for at høste blomster til de buketter, der skal bindes.

Blomsterbinding – øvet 23. aug

På øvet kursus går vi mere i dybden med buketbinding, farvevalg, komposition mv. Øvet niveau svarer til at man har deltaget i et af vores begynderkurser. Du får selv mulighed for at komme med i marken og vælge dine egne økologiske blomster.

Efterårs-Kransekursus 10. okt og 11. okt

På vores Kranse-Workshop, kan du lære at binde en smuk efterårskrans. Vi bruger gerne grene fra skoven og tørrede blomster, så resultatet bliver “naturligt”, vildt og bæredygtigt som muligt.

Advents-Kransekursus 28. nov og 29. nov

På vores adventskursus kan du lære at binde en smuk adventskrans. Vi bruger gerne grene fra skoven, økologisk gran, kogler og tørrede blomster, så resultatet bliver “naturligt” og bæredygtigt som muligt

Book kursus på Stengården nu

Kurserne på Stengården kan bookes i vores webshop.

Andre kurser

Vi holder også private kurser for grupper (teambuilding mv).

Kontakt os her for mere information.