Kom med til Workshop

Vi afholder løbende workshops i blomsterbinding, kranseteknik mv. Vi afholder både kurser på Østergro/Fællesgro på Østerbro/Vesterbro, og på Stengården (Høveltevej 40, Birkerød), som er den økologiske gård, hvor vi også har vores blomstermark.

Kurserne varer typisk 19-21:30, så der er tid til kaffe, lidt sødt til ganen og blomstersnak. Og så får man naturligvis sine økologiske buketter/kranse med hjem.

Vi sørger for blomster, materialer, undervisning, og du skal bare tage gåpåmod og godt humør med.

Det koster 450 kr at være med og tilmelding samt betaling skal ske i webshoppen.

Workshops i resten af 2018:

Adventskranse d.22.nov på Stengården

I samarbejde med Stengården afholder vi en adventskranse-Workshop, hvor vi sammen tager forskud på julen og binder fine adventskranse. Vi bruger høkranse, grene fra skoven, økologisk gran, kogler og tørrede blomster, så resultatet bliver så naturligt og bæredygtigt som muligt. Du skal bare have godt humør med, vi sørger for alle materialer og lærer dig teknikken bag en smuk krans. Kurset er målrettet begyndere.

Tilmeld dig her

Adventskranse d.27.nov på Vesterbro

I samarbejde med Fællesgro afholder vi en adventskranse-Workshop, hvor vi sammen tager forskud på julen og binder fine adventskranse. Vi bruger høkranse, grene fra skoven, økologisk gran, kogler og tørrede blomster, så resultatet bliver så naturligt og bæredygtigt som muligtDu skal bare have godt humør med, vi sørger for alle materialer og lærer dig teknikken bag en smuk krans. Kurset er målrettet begyndere.

Tilmeld dig her

Skriv til os på info@vildevioler.dk hvis du vil på venteliste til en workshop i binding buketter, efterårskranse eller adventskranse

Andre kurser

Vi holder også private kurser for grupper (teambuilding, polterabender mv).

Kontakt os her for mere information.