Kom med til Workshop

Vi afholder løbende workshops i blomsterbinding, kranseteknik mv. Vi afholder både kurser på Østergro på Østerbro (datoer for disse kommer senere), og på Stengården, som er en økologisk gård og cafe.

Kurserne på Stengården varer typisk 19-21:30, så der er tid til kaffe, kage og blomstersnak. Og så får man naturligvis sine økologiske buketter/kranse med hjem.

Vi sørger for blomster, materialer, undervisning, og du skal bare tage gåpåmod og godt humør med.

Det koster 450 kr at være med og tilmelding samt betaling skal ske i webshoppen.

I 2018 har vi følgende kurser på Stengården:

Blomsterbinding – begynder 22. aug

På kurset lærer du/I at at binde buketter i spriral, og vi snakker om former (komposition), farver og udtryk. Du får selv mulighed for at komme med i marken og vælge dine egne økologiske blomster.

Blomsterbinding – øvet 23. aug

På øvet kursus går vi mere i dybden med buketbinding, farvevalg, komposition mv. Øvet niveau svarer til at man har deltaget i et af vores begynderkurser. Du får selv mulighed for at komme med i marken og vælge dine egne økologiske blomster.

Efterårs-Kransekursus 10. okt og 11. okt

På vores Kranse-Workshop, kan du lære at binde en smuk efterårskrans. Vi bruger gerne grene fra skoven og tørrede blomster, så resultatet bliver “naturligt”, vildt og bæredygtigt som muligt.

Advents-Kransekursus 28. nov og 29. nov

På vores adventskursus kan du lære at binde en smuk adventskrans. Vi bruger gerne grene fra skoven, økologisk gran, kogler og tørrede blomster, så resultatet bliver “naturligt” og bæredygtigt som muligt

Book kursus på Stengården nu

Kurserne på Stengården kan bookes i vores webshop.

Andre kurser

Vi holder også private kurser for grupper (teambuilding eller polterabend).

Kontakt os her for mere information.