Stengården

Tilbud til din virksomhed eller arbejdsplads

Vi vil gerne dele vores blomsterglæde og har derfor en række tilbud til virksomheder og arbejdspladser, som kunne tænke sig enten at tilbringe en dag på landet eller blot modtage nogle af vores fine økologiske buketter. Alt kan tilpasses jeres behov og ønsker.

Teambuilding eller en dag på landet

Stengården danner den perfekte ramme for den næste bæredygtige teambuilding / virksomhedsdag ude af huset, og vi er parate til at undervise i binding af buketter, kranse, hårpynt eller armbånd – kun fantasien sætter grænser – og det er ikke kun for kvinder ;). Læs mere her

Blomsterabonnement og medarbejderbuketter

Med blomsterabonnementet gør vi det nemt løbende at modtage buketter til receptionen, kantinen eller mødelokalerne. De kan leveres efter ønske. Vi laver desuden personlige medarbejderbuketter – fx som barsels- eller fødselsdagsgave eller til den nye kollega. Kontakt os her for tilbud.

Messer og firmaarrangementer

Fordi vi dyrker vores blomster selv, har vi mulighed for at tilbyde sæsonens fineste buketter til dit næste firmaarrangement. Vi laver også gerne iøjefaldende dekorationer til messer eller udstillinger, hvor der er brug for  lidt ekstra blikfang. Kontakt os her for tilbud.

Vildevioler IVS - Pergolavej 17 - 2830 Virum - CVR: 37150169 - Telefon: 42727064 - Email: info@@vildevioler.dk | Salgsbetingelser 2018