Blomstercafé

I vores Blomstercafé på Stengården har vi vi vores værksteder med friske og tørrede blomster, og vi sælger kaffe, boller og søde sager, smukke (om vinteren tørrede) blomster fra vores mark og bæredygtig brugskunst og gaver.

Vi har blandt andet øko-planter, bøger, botanisk gin, smukke lys, vaser af genbrugsglas og keramik brændt med grøn energi. Kig endelig forbi, der er masser af lækre bæredygtige julegave-ideer på hylderne 😉

Ovenpå blomstercaféen har vi et skønt mødelokale, hvor vi gennem alle årene har holdt vores kurser. De første måneder indretter vi det til værksted for alle vores tørrede blomster. Men vi håber på sigt (når corona’en forhåbentlig slipper sit tag) også at leje det ud til arrangementer og facilitere talks og dialog om bæredygtighed – Mulighederne er mange :))

Der er ikke meget plads til at sidde ned inde i blomstercaféen, men vi rykker bord-bænkene indenfor i det hyggelige drivhus, så man alligevel kan nyde lækkerierne med tag over hovedet.

Adressen er:

Vildevioler’s Blomstercafé,
Stengården,
Høveltevej 40,
3460 Birkerød

De faste åbningstider er:
Fredag 10-18
Lørdag 10-16
Søndag 10-16

Mandag-torsdag åbner vi Blomstercaféen når vi alligevel arbejder i blomsterværkstedet, men vi har ingen faste åbningstider. Når dørene er åbne på den måde kan man købe kaffe og søde sager, blomster og bæredygtig brugskunst – men der er ikke servering af boller.

Læs mere om Blomstercafeen på Økologisk Nu og hos Sjællandske Nyheder.