Kom med til Workshop

Vi afholder løbende workshops i blomsterbinding, kranseteknik mv.

Vi sørger altid for masser af teori og praktiske øvelser, tid til kaffe, lidt sødt til ganen og blomstersnak. Og så får man naturligvis sine økologiske buketter/kranse med hjem.

Vi sørger for blomster, materialer, undervisning, og du skal bare tage gåpåmod og godt humør med.
Tryk på links herunder (datoerne) for mere info og tilmelding.

Dyrkningskursus – din egen skærehave

Kurset er for dig, der gerne vil lære at dyrke sprøjtefri (snit)blomster og binde fine buketter af dem. Vi kommer på kurset til arbejde med blomstervalg, såning, udplantning, pasning og høst.  Vi går naturligvis en tur i marken, og du får også mulighed for at få fingrene i jorden.

23.september 2020 – UDSOLGT

24.september 2020 – UDSOLGT

17.marts 2021

Blomsterbinding for begyndere

På blomsterbindingskurserne i august og september får du en helt unik mulighed for at komme med i vores fantastiske økologiske blomstermark og selv høste blomster til en smuk buket. På kurserne som afholdes d.19. og 20.juni i år kan vi desværre ikke tilbyde høst fra marken som en del af kurset. Der er simpelthen ikke blomster nok til det efter et koldt forår. I stedet arbejder vi på de kurser med en blanding af egne økologiske blomster, vilde blomster og indkøbte miljøcertificerede blomster. På alle kurserne lærer man at binde en buket i spiral og vi snakker blomster- og farvevalg.

2. september – UDSOLGT

Efterårskranse-binding

På vores Efterårskranse-Workshop, kan du lære at binde en smuk krans til døren. Vi bruger gerne grene fra skoven og tørrede blomster, så resultatet bliver så naturligt og bæredygtigt som muligt.

7.oktober – UDSOLGT

Adventskranse-binding

På vores Adventskranse-Workshop, kan du lære at binde en smuk adventskrans. Vi bruger halmkranse, økologisk og bæredygtigt gran og pyntegrønt, kogler og tørrede blomster, så resultatet bliver så naturligt og bæredygtigt som muligt.

24. november

25. november – UDSOLGT

26. november – UDSOLGT

27. november – UDSOLGT

Andre kurser

Vi holder også private kurser for grupper (teambuilding, polterabender mv).

Kontakt os her for mere information.