Vildeviolers kurser

Vi afholder løbende kurser i dyrkning, blomsterbinding, kranseteknik mv.

Vi sørger altid for masser af teori og praktiske øvelser, tid til kaffe, lidt sødt til ganen og blomstersnak. Og så får man naturligvis sine økologiske spirebakker, buketter eller kranse med hjem.

Vi sørger for blomster, materialer, undervisning, og du skal bare tage gåpåmod og godt humør med.
Tryk på links herunder (datoerne) for mere info og tilmelding.

NB! Pga Covid-19 har vi reduceret max-antallet af kursister til 14, så vi har god plads omkring os, også når vi er indenfor i undervisningslokalet.

Dyrkningskursus – din egen skærehave

Kurset er for dig, der gerne vil lære at dyrke blomster, som kan bruges i smukke buketter. Vi kommer på kurset til at arbejde med blomstervalg, såning, udplantning, pasning og høst.  Vi går naturligvis en tur i marken, og du får også mulighed for at få fingrene i jorden.

Nye datoer for efteråret 2021 på vej.

Blomsterbinding for begyndere

På blomsterbindingskurserne i august og september får du en helt unik mulighed for at komme med i vores fantastiske økologiske blomstermark og selv høste blomster til en smuk buket. På alle kurserne lærer man at binde en buket i spiral og vi snakker blomster- og farvevalg.

25. august 2021

26. august 2021

15. september 2021

16. september 2021

Kranse-binding

På vores Kranse-kurserne, kan du lære at binde en smuk krans til døren. Vi bruger gerne grene fra skoven og tørrede blomster, så resultatet bliver så naturligt og bæredygtigt som muligt.

6. oktober 2021

7. oktober 2021

Adventskranse-binding

På vores Adventskranse-kurserne, kan du lære at binde en smuk adventskrans. Vi bruger halmkranse, økologisk og lokalt produceret gran og pyntegrønt, kogler og tørrede blomster, så resultatet bliver så naturligt og bæredygtigt som muligt.

23. november 2021

24. november 2021

25. november 2021

Andre kurser

Vi holder også private kurser for grupper (teambuilding, polterabender mv).

Kontakt os her for mere information.