Nyhedsbreve

Nyhedsbrev Oktober 2018

Og efteråret er allerede i fuld gang. Vejret betyder jo rigtig meget for alle der dyrker afgrøder, og også for os blomsterbønder. Det er blevet køligere nu, og selvom der stadig er skønne klare lune dage, kan vi godt mærke at blomstersæsonen er gået på hæld. Det er som om, blomsterne ændrer en lille smule kulør og bliver ekstra sprøde her sent på sæsonen.

Læs mere her: Nyhedsbrev Oktober 2018

Nyhedsbrev Juli 2018

Det er ikke gået nogen forbi, at det har været den tørreste sommer i mange mange år. Det er overvældende og bekymrende, når man er helt afhængig af vejret, som vi er i landbruget. Og så kan vi ikke undgå at tænke klimaforandringer, når vi oplever så ekstreme vejrforhold.

Læs mere her: Nyhedsbrev Juli 2018

Nyhedsbrev Juni 2018

Kære blomster-elskere og følgere. Det er en dejlig tid i Vildevioler. Udover at vejret driller os med virkelig hård tørke, er tiden præget af stor optimisme hos os.Vores abonnementssystem er nu lanceret, og vi nyder at kunne dele oplevelsen af, hvordan blomsterne afløser hinanden sæsonen igennem.

Læs mere her: Nyhedsbrev Juni 2018

Nyhedsbrev April 2018

Hvor har vi ventet længe! Men nu er der endelig gang i marken. Tulipanerne og træerne springer ud nu, og i den kommende uge, starter vi på at sætte alle de små nye planter i jorden. Stauderne (de flerårige planter) er også godt i gang og vi krydser fingre for at vejret vil hjælpe os til en fantastisk sæson!

Læs mere her: Nyhedsbrev April 2018

Nyhedsbrev Februar 2018

Den 14. februar er det Valentines Day, og vi bliver derfor (heldigvis) kontaktet af søde kunder, som gerne vil bestille blomster hos os. Men vi må desværre skuffe, da vores blomster først er klar med det danske forår i april.  Men hvad gør man så til Valentines som bevidst forbruger?

Læs mere her: Nyhedsbrev Februar 2018

Nyhedsbrev November 2017

Så blev det 1. november, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Vores blomstersæson er slut for denne gang, og vi starter nu så småt på at evaluere, hvad der gik godt, og hvad vi kan gøre bedre eller anderledes til næste år.

Læs mere her: Nyhedsbrev November 2017

Nyhedsbrev August 2017

Tænk at vi allerede er i sensommeren! Det føles ikke som længe siden, at næsten 10.000 bittesmå frø blev lagt i spirebakker, men her i august er vores marker flottere end nogensinde. Alt står i blomst, og det er et helt fantastisk syn!

Læs mere her: Nyhedsbrev August 2017

Nyhedsbrev April 2017

Før vi egentlig ventede det, sprang årets første blomster ud. Den ene dag narcisser i marken og den næste franske anemoner i drivhuset. I næste uge kommer de første tulipaner, så nu er sæsonen for alvor skudt igang. Og det er både skønt og nervepirrende!

Læs mere her: Nyhedsbrev April 2017

Nyhedsbrev Marts 2017

Der er forår i luften og den nye blomstersæson står for døren. På marken er alle de blomsterløg, som vi plantede i efteråret, godt på vej. Sidste år blev vores tulipaner imponerende smukke og stærke, men siden er vi flyttet fra Hegnstrup til Stengården, og vi ved endnu ikke, om jorden er anderledes på vores nye mark, og hvad det betyder for høsten – heldigvis ser det foreløbigt lovende ud med alle de små planter, som begynder at titte op.

Læs mere her: Nyhedsbrev Marts 2017

Nyhedsbrev Januar 2017

Først et rigtig godt nytår til alle jer der følger med i hvad vi går og laver! I VILDEVIOLER er vi spændte hoppet ind i det nye år med sommerfugle i maven, stiklinger i jorden og en masse ideer, som skal føres ud i livet. Udover at binde en masse adventskranse, har vi brugt de sidste måneder på at kigge på det forgangne år og gøre status på vores første år som iværksættere.

Læs mere her: Nyhedsbrev januar 2017

Nyhedsbrev November 2016

Oktober blev en måned i brylluppernes tegn. Først var Christina i England og hente inspiration til bryllupsbinderi hos en af de førende florister i London, og så deltog vi for første gang i en større bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet. Vi var faktisk rigtig nervøse for at deltage – hvad nu hvis de kommende brudepar slet ikke kunne se ideen med bæredygtige blomster eller bare ikke kunne lide vores stil?

Læs mere her: Nyhedsbrev november 2016

Nyhedsbrev Oktober 2016

Så blev det efterår med regn og blæst og ømme rygge. Vi arbejder på højtryk i øjeblikket for at få alle de nye blomsterløg og stauder i jorden på Stengården, hvor vores nye økologiske skærehave skal blomstre til foråret. Samtidig er det blevet tid til at opgradere vores kompetencer i binding af buketter og kranse. Christina skal bl.a. på kursus hos en af Englands førende florister – som er en af vores store forbilleder indenfor bryllupsbinderi.

Læs mere her: Nyhedsbrev oktober 2016

Nyhedsbrev August 2016

Sommerferien er forbi og vi har taget hul på en august måned, hvor vores blomstermarker bugner af georginer, morgenfruer, asters, verbena, solhat og meget mere. Vi kæmper med ukrudtet, som også skyder op med en rasende fart, når det veksler så fint mellem sol og regn, som det gør i øjeblikket.

Læs mere her: Nyhedsbrev August 2016

Nyhedsbrev Juli 2016

Så kom sommeren endelig – og trods det lunefulde vejr – bragte den en masse skønne sommerblomster med sig. Det er jo vores første sæson som blomsterbønder, og vi er imponerede over hvordan de små spirer har klaret skiftevis meget tørre perioder, voldsom regn og blæst.

Læs mere her: Nyhedsbrev Juli 2016

Nyhedsbrev Juni 2016

De sidste mange måneder har være fulde af forventninger og stor travlhed. Først fik vi en lidt kold start på foråret med tilhørende bekymringer for alle de små spirer, men så blomsterede tusind økologiske tulipaner lige pludselig i starten af maj, og glæden var overvældende. Vi havde vendt løgene rigtigt 😉

Læs mere her: Nyhedsbrev Juni 2016