Hvem står bag VILDEVIOLER?

VILDEVIOLER er en lille iværksættervirksomhed med en stor passion for økologi, blomster og bæredygtighed. Virksomheden er startet af Christina Foss og Marie Holmer – blandt venner også kendt som ‘violerne’.

Vi begyndte at undre os over at der ikke fandtes dansk producerede økologiske snitblomster på markedet, og efter megen research hoppede vi i 2015 ud i projektet og dyrker nu vores egne blomster på Stengården tæt på København. Læs mere om vores blomstermark og bæredygtighed her.

Blomsterproduktion er krævende, men vi lærer noget nyt hver dag og elsker at eksperimentere både i forhold til udvalget af blomster, vi har på vores mark og i forhold til det kreative arbejde med at binde buketter og lave dekorationer.

Udover at dyrke Danmarks mest bæredygtige snitblomster, er et af hovedmålene med vores virksomhed at sprede viden om alle fordelene ved lokalt producerede usprøjtede blomster – både for natur og mennesker. Kontakt os gerne, hvis du vil være med til at dele det gode budskab 🙂

Vi finder vores inspiration i naturen rundt om os – enge, marker og skove – og vores binderi følger altid årstiderne. Vi elsker det viltre naturlige look, hvor alle blomster får luft og kommer til deres ret. For dyrkningen på friland betyder, at ikke to blomster er ens, og det er præcis som det skal være.

Følg os gerne på Facebook og Instagram og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan være blandt de første til at høre om nye kurser og tilbud.

Christina Foss

Er uddannet miljøplanlægger og står i Vildevioler for alt fra indkøb, markarbejde, blomsterbinding, kundekontakt og økologikontrol.

Marie Holmer

Er biolog og startede i april 2018 på fuld tid i Vildevioler :). Marie styrer bl.a. markplaner, logistik, nyhedsbreve, høst og så er det hende du skal skrive til, hvis du vil høre mere om bryllupsblomster mv.

Følg os på Instagram og Facebook

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vildevioler IVS - Bjørnsholmvej 23 - 3500 Værløse - CVR: 37150169 - Telefon: 42727064 - Email: info@vildevioler.dk | Salgsbetingelser 2021